Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

varför har alla så lite tro på en?!?!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

när jag röka så tjata alla icke-rökare på mig att jag skulle sluta, det känner nog alla igen? men nu när jag säger att "nu har jag slutat!" vet ni vad dom säger då?? jaha, hur länge ska du hålla upp denna gången då? och jag har aldrig ens försökt sluta på mitt nuvarande jobb så med andra ord har dom ingen jä'la aning!
det känns ju fan som dom kan skita ner sig,,,,, va sur jag blir,! dom bryr sig inte ens att fråga hur länge eller hur det går, utan bara när jag ska börja igen! detta är ICK rökarna som säger detta inte dom som fortfarande rökar!
skit,,,, nu ska jag jobba vidare igen... Utan cigg för jag SKA inte börja igen!
sov gott alla!

Kommentarer

Vet du jag har märkt att

Vet du jag har märkt att del människor ändrar attityd till en föredetta rökare, Bry dig inte om dem, du är viktigast just nu och du har ju kämpat många dagar. Du är rökfri nu!! Kram/Liselott

Man kan inte vänta sig att

Man kan inte vänta sig att bli peppad överallt, tyvärr, alla s.k arbetskamrater och kompisar är inte så stödjande som de borde vara. Skit i dem, är mitt råd, och gå in här eller prata med dem som du vet att du verkligen får stöd av! Du kommer att greja detta!

Hej du får inte tappa modet

Hej du får inte tappa modet , ett skumt fenomen hos en del maniskor är ju att dom behöver känna sig så duktiga och då på andras bekostnad, icke rökare ser ofta ner på rökare. Det är synd om dom Vi har iallafall erfarenheten av hur vi kan stötta varandra och det är guld värt. Förvänta dej inte nåt från dom där personerna så behöver du inte bli besviken- Tänk va häftigt det är när vi är helt fri . Kramar marpan

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se