16 dagar utan er!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag har inte slutat skriva för att jag börjat röka igen (inte en chans) utan datorn la av - saknat er! Vad roligt att det går så bra för er och så många nya det kommit!
Visst får man en hel del mer gjort som icke-rökare men gud vad mycket man får gjort som icke-internetare! Det är ju jätte ofta som jag snabbt bara måste "kolla" nåt på nätet och sen blir jag sittande. Ska sluta klaga på att jag aldrig hinner nåt - det är ju bara att kasta ut datorn så får jag tid!
Att vara rökfri är fantastiskt, jag lever ett helt nytt liv, piggare,gladare friskare socialare mer tålamod snällare...Ibland känns det som om det var många år sen jag var rökare, ibland slår ett sug till och jag inser att det kan bli svårt i vissa situationer att stå emot "för jag är ju icke-rökare nu" och klarar väl ett enda litet bloss...Tror att jag är säker om ett år, då har nog alla röksituationer som kan uppstå genomarbetats. Nu är det dags för joggingrundan - har börjat lite med yoga med -det är superhärligt!

Kommentarer

Datorer är ett elende

Datorer är ett elende ibland. Välkommen in igen!! Vad duktig du är som kämpat så där långt och vad glad jag blir att du har ett rikare liv. Ha det bra kram/Liselott

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se