Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

10 Dagar!

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Allt är toppen! jag kan dock glömma bort att jag inte rökar längre och när typ reklamen på tv kommer så reser jag mig för att gå och ta en cigg, och sen,..... nä just det! jag rökar ju inte! detta gör jag inte för att jag är röksugen utan av rena farten reklampaus=rökpaus!

blev lite deppig på min syster idag, somj ag köpte boken till (allen carr...) för hon ville verkligen med sluta! tror ni hon börjat läsa den än eller? hon ska göra det när hon har tid! yeah right! samma med en jobbar kompis, hon höll upp i en dag, när jag föreslog boken efter som hon va så arg, så fräste hon bara på mig att "va fan ska en bok kunna göra eller?" men kolla på mig! != DAGAR nemas problemas! :)
(har faktiskt fått sova hyfsat inatt med)
nu ska jag sova, upp tidigt imorgon, hoppas alla har det bra!
Kramar Cecilia

Kommentarer

Det är ju det där att man

Det är ju det där att man verkligen måste vilja sluta röka helt själv innerst inne och det vet vi ju .... det går bara om man är helt med själv på det... En av mina bästa väninnor skulle hänga på mig, men hon ahr alla möjliga skäl till att inte sluta... och nu har hon börjat säga att du ser ju själv som du flåsar o andas när du går, din kondis var bättre när du rökte.... Vad säger man... Vänta tills i sommar när hon ska se min mage oxså : - )) ) ..... Kämpa på ! // Kram Lotta

Jag tycker att du skall

Jag tycker att du skall lägga krutet på din själv och försöka sluta röka. När dina vänner ser att du kan så kanske dom förstår att dom också kan. Gå in här och skriv av dig.
Alla reklampausar som jag också gick upp för att röka. Dom är helt borta nu. Det blir bara bättre och bättre. Men se upp, helt plötsligt så är "han" (monstret) alltså och försöker lura dig. Men det går du väl inte på Kramar Monica

Lotta, som Allen skrev, hon

Lotta, som Allen skrev, hon är bara avundsjuk. Din mage kommer att vara borta till sommaren. Kollar du så att du håller in magen när du cyklar. Ett tag tränande jag och höll inte in magen, men min dåvarande sjukgymnast upptäckte det som tur var. Nu är jag medveten om det. Många Kramar Monica

Jag har också gjort så

Jag har också gjort så därflera gånger, kliver upp när reklamen börjar......och tror jag ska gå ut på bron och röka......Men så kommer det som en oerhörd lättnad: Jag röker ju INTE längre!
Då går jag och sätter mig vid datorn en stund istället.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se