Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Ett tappert försök framför mig..

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Har tagit beslutet, ska få hjälp av min allergisköterska...Måste klara det denna gången, mina astmatiska besvär blir ju värre av cigaretterna. Fattar inte varför det ska vara så svårt...Nu använder jag nikotinplåster i tre dagar samtidigt som jag röker...på måndag är det rökstopp, väntar ett samtal från min allergisköterska då...hon ska ha ständig kontakt med mig den närmaste tiden, känns bra...får lite läxor från henne, min första är att jag på måndag ska tala om för henne vad jag ska göra "istället" för att tända en cigarett..jag har lagt ut korsord lite här o var i huset...gjort iordning mitt scrapbookingbord så det står redo när jag blir rastlös, för det blir jag när jag försöker sluta. Svårt att sova får jag oxå, men då får jag väl sätta mig o göra lite kort..
Hoppas hoppas att det ska lyckas denna gången, vill ju inte röka, tycker det luktar för jävligt och jag blir trött när jag rökt...
Ha en underbar valborg / Mattemormor

Kommentarer

Lycka till !I /Ingrid

Lycka till !I
/Ingrid

Jag trodde inte heller att

Jag trodde inte heller att jag skulle klara att sluta efter 44 år som rökare men i dag räknar jag 15 rökfria dagar, det tror jag du fixar också, och om du bara tänker hur bra du mår så kommer du att fixa det. lycka till och trevlig valborg.

Tack Ingrid... O gud vad

Tack Ingrid...
O gud vad duktig du är Tjorven...44 år som rökare, inte illa att hållt upp 15 dagar...önskar Dig fortsatt lycka till../Mattemormor

Välkommen hit till oss och

Välkommen hit till oss och grattis till ett bra beslut =)
Bra att du förbereder dig, tror jag är jätteviktigt att ha strategier för hur man ska hantera troliga röksug.
Lycka till!
//Norpan

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se