Nämen......

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

God morgon till en rökfri dag =)
Nämen,då blev jag faktiskt rök sugen i morse!"Han" är tillbaka,tack o lov är han jätte svag!Klev upp och gjorde frukost för familjen,efter det och lite annat skulle yngsta sonen sticka iväg,Förut brukade jag gå ut på bron,tänder en cigg och vinka honom adjö......och precis det där kände jag i morse,att jag ville gå ut och röka!!!!Suck!Gjorde det inte men suget sitter fortfarande kvar dock inte farligt.
Här har det snöat hela natten och snöar fortfarande!Tänkte,hoppades det skulle bli vår nu!

Jätte kram!
,

Kommentarer

Hejar på dig!! Ciggbehovet

Hejar på dig!! Ciggbehovet kommer när man minst anar. Det är en tomhetskänsla. Men du får ta en näsduk istället och vinka hejdå! Här är alla så vana att ytterdörren är upplåst när de ska iväg, eftersom jag rökt det första jag har gjort, nu är den låst och de går rakt in i dörren, Kul faktiskt! Mitt rökande har ju givit de andra vanor också, och nu ett gott skratt.
Kram Liselott

Jag har ingen snö där jag

Jag har ingen snö där jag bor, tvärtom en lite kylig morgon med vårsol. Men jag är röksugen, precis som du....men vi struntar i det idag också, eller hur? Vi är bäst, rökfria och förbaskat envisa!
Kram
Lena

Han kommer å han går...

Han kommer å han går... Han besöker mig med jämna mellanrum oxså ... Har ni SNÖ, vi har vår ( nästan ) ... Helgen har jag tillbringat i skogen med att lägga hundspår, och i lördags var det riktig "vår " så härligt solen var riktigt varm.. ...

Kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se