Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Sjukt jobbigt

Igår rökte jag 1 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Huga! Man tänker mer el mindre heeeela tiden på att röka. Tar fortfarande efter en vecka, en cigarett på morgonen. Måste bara det för att stå ut en hel dag. Sen går det ganska bra under dagen/kvällen. Har mint-tabletter och även ett plåster på armen. Känner mej yr i huvudet framåt eftermiddagen. Då är röksuget stort! Mår lite konstigt o har hjärtklappning emellanåt. Nån som vet?? Hur länge kommer det kännas så här? Blir galen snart..

Kommentarer

Hej! Det pågår en stund.

Hej!

Det pågår en stund. Åtminstonde ett par veckor. Det blir sedan mindre med tiden. Helt över tror jag inte att det är på något år. Har själv inte nått dit ännu. Men, en sak är säker, det blir mer och mer hanterbart. Så, ge inte upp.

Anna

Kan det kanske bero på att du

Kan det kanske bero på att du har plåster och att du tar en cigarett samtidigt. Man bör ju inte röka när man har plåster. Du tar ju endast en cigarett, vet ju inte om det orsakar, men det var en tanke.
Det går över det går över, men förstår att det är kämpigt just nu
Du klarar det här

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se