Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Det går bra.

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Jag har ju en enrgi som inte är av denna värld, (inte just nu för jag har vakat av efter 5 nätter) igår va jag hemma hos mig syster och hjälpte henne att gräva igen efter folk som har lagt ner en bergvärmepump, fattar inte detta, är lite seg i ryggen dock:)
jag kan inte påstå att jag tycker det är vidare jobbigt när man ska vara social, med kompisar som rökar, att inte röka själv menar jag, dels så känner jag ju hur det luktar när dom tänder, och dels, så vill jag gärna visa hur "duktig" jag är, är det knäppt? tycker det är mycket värre när jag har tråkigt och är hemma själv,då är det ju ingen som skulle se en heller. det är då jag rökat mest, för nikotinsuget, är ju inte så svårt, egentligen, kan heller inte säga att jag saknar en cigg för att det va gott, för det smakar ju verkligen skit, och skulle jag ta en i dag, skulle jag antagligen hosta ihjäl mig.,, nej just nu ser jag bara bra grejer med att ha slutat,, och jag har nog inte insett förrän nu, hur dåligt jag måste ha mått!,, med tanke på hur bra jag mår nu!

Jag Trivs, Jag Luktar Gott Jag är Rökfri!! ha en trevlig helg!

Kommentarer

Det där med energin känner

Det där med energin känner jag igen. De är väldigt trötta på mig på jobbet och tycker det är väldigt lugnt och skönt när jag har gått hem :-)

Ha en riktigt bra helg

Oh, vad härligt det låter.

Oh, vad härligt det låter. Fortsätt och ha det bra och njut. Kram Monica

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se