Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

5 veckor. Är det värsta över nu?

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Nu har det passerat fem veckor utan nikotin. Var ute och drack 3 öl i helgen under en kväll. Rösuget kom men försvann ganska omgående Ja vad ska man säga annars om veckan som gått, har väl haft ett eller två jobbiga röksug men det är inget som fått mig tvivla på varför jag slutar. Det är skönt att inte behöva oroa sig för att ha cigg hemma och det är skönt att inte planera in röktillfällen. Mitt gångtempo är mycket bättre nu när jag inte röker. Inget tjut i lungorna, ingen hosta, rosigare hy och några extra kilon. Man sparar ju pengar också! Jag köpte gärna en kopp kaffe och bulle eller en cola till ciggen på 7eleven. Känns som om man börjar se ljuset i tunneln nu och känner mig i allmänhet lite gladare nu än för 2-3 veckor sedan. Kul att se att många av er fortfarande är kvar och klarar er från giftet.

Kommentarer

Grattis till dina 5 veckor

Grattis till dina 5 veckor !!!!
Var stolt över dig själv nu.
Håller tummarna för dig.
Om det värsta är över nu,det vet nog tyvärr ingen !!!
Det är så olika på oss alla som har slutat rökit.
En del har mkt lätt,en del svårare med abstinensen ....
/// Ingrid

GRATTIS till dina 5 veckor

GRATTIS till dina 5 veckor och att du känner dig gladare =))
Det kommer säkert stunder en lång tid framöver men tiden gör nog att det är lättare och lättare att hantera =) Du har ju fått massvis med vinster med ditt rökslut!
//Norpan

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se