Rökfri

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag är stolt och lycklig, nu tror jag verkligen att det går vägen 10 månader utan cigaretter och inte något fuskande den här gången heller. förr har jag alltid lurat mig själv o tjuvrökt lite här o där.
Det svåraste har varit första gången av något-tex första gången jag hälsar på min ena syster efter rökstopp ( som jag för övrigt alltid har tjuvrökat hos innan) o det gick vägen, första gången man festar efter rökstopp första gången överhuvud taget man gör något som har betytt mer rökning än vanligt o förknippat med lust, fest, avslappning o det går vägen utan fuskrökning...då har det liksom flutit på av sig själv efter det att man har utsatt sig för första gångerna o det gick bra.
Låter nog väldigt invecklat men så har det varit för mig.
Också att jag har identifierat röksuget- det rinner till i munnen ungefär som när man blir sugen på godis- o inte äter jag godis hela tiden för att bekräfta det suget.
Det kan inget hända, jag vet det nu- suget går över och vinsterna är så oändligt mycket större än njutningen av att röka.Så alla som kämpar lycka till det går men början är tuff.

Kommentarer

GRATTIS till dina 10 månader

GRATTIS till dina 10 månader =))
//Norpan

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se