Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Tack Allen Carr!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Då har det gått ytterligare en natt utan cigg, och jag undrar om det är meningen att det ska vara så här "lätt"??
visst är jag sugen emellanåt, men så kommer en kollega på jobbet förbi, som har rökat, och jag inser att jag luktar gott :) och det gör inte dom... jag tror inte att det skulle gått lika bra utan "Allen Carr" ! (man får ett helt annat "tänk")
och vad mycket jag får gjort! ute och motionerar! jag tror inte att jag skulle vilja byta bort det igen! kanske till och med lyckas bli av med mina sista kilon! vore ju toppen innan Cypern i Maj!
jaja kanske kommer ett bakslag snart vem vet, men just nu känns det inte som det!
en sak jag undrar bara, jag har i princip aldrig haft rökhosta, men nu! jösses jag hostar så jag tror att jag ska få upp dom stackars lungorna emellanåt! är det som det ska eller? kroppen som rensar sig eller något?
näh, nu ska jag ut i friska luften, ha det så bra allihopa!
Ännu en dag som Icke-rökare har börjat!

Kommentarer

Härligt!! Visst lucktar

Härligt!! Visst lucktar rökare pyton nu "fniss" Jag har nog aldrig kännt så här mycket lukt nån gång. Jag brukar inte heller hosta, men nu har jag det, och det är en rensning och i halsen börjar det nu bli rosa istället för svart "ler"
Kram på dig ha en god dag

Njut av varje dag och tänk

Njut av varje dag och tänk inte att det kanske kommer.... Njut här och nu .... ! Kroppen rensar gifter tror jag . Bamse kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se