Back in business

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det är länge se'n jag skrev något här och det har sina förklaringar. Gissa vad....Har rökt lite till och från de två senaste veckorna - köpt cig, rökt 1-2 st, kastat asken, köpt cig, rökt 1-2, kastat asken osv. Efter så lång tid utan cig kände jag mej så säker, tyckte inte jag behövde skriva av mej här, klarar mej själv. Och just då är det som farligast! Eftersom jag är så säker så spelar det ju ingen roll att jag röker, eller hur? Jag bestämmer ju själv! Men det är då¨han tittar fram, det där monstret som vill ha mej tillbaka. Men igår tog jag mej äntligen för att sätta mej vid datorn och läsa runt på loggen - och jag blev mycket påverkad! Och rörd över att jag är efterlyst! Jag känner likadant själv när någon som skrivit mycket tidigare plötsligt försvinner. (Välkommen igen Helenet och Paula!!). Jag beundrar er, Lotta, Tokfia m fl som troget skriver här. Ni gör precis rätt och ni gör ett jättejobb! Fy vad ni sliter - jag är ert största fan!
Nu är jag i alla fall uppe på cykeln igen och kommer att logga in här och både ta emot och ge pepp!
För det är inte så att bra karl reder sig själv, man behöver hjälp av andra!
Tack alla härliga öppna människor!
Kram
Lena

Kommentarer

men heeej Lena så underbart

men heeej Lena så underbart att du är här:) må tro att vi saknat dig jag har oxå funderat många gånger om jag ska sluta logga in här för nu är ju jag så duktig o så slappna jag av o föll under påskhelgen men är på g igen o har inget sug tänker inte låta monstret ta över igen...
kom igen nu kämpar vi
massor med kramar

Tack snälla! Det var just

Tack snälla!
Det var just det här med att slappna av och känna sej säker....det funkar inte så! Nu ska jag nästan schemalägga att logga in här för att hålla mej själv på banan!
Visst sjutton kämpar vi vidare!
Många kramar tillbaka!
Lena

Välkommen tillbaka ! Blev

Välkommen tillbaka ! Blev riktigt orolig ett tag... Men jag vet ju att jag inte behöver vara orolig , för du slänger dig alltid upp på cyklen och trampar vidare och det är en enorm stor styrka hos dig. Jag skulle vilja/behöva få ta del av denna styrka ... Tidigare gånger när jag ramlat så har det tagit år innan jag tagit tag i rökstopp igen, så jag får bara inte ramla.... Jag skiver av mig hela tiden, ibland tänker jag att jag är ur tjatig, men det är ett sätt att komma igenom rökstoppet för mig... Nu tar vi nikotintrollet för alltid !!! Kram Lotta

Underbart att ha dig

Underbart att ha dig tillbaka!!!!!! =)
Undrat många gånger.......
Glöm dom där cigg du tog,du vet ju att du inte VILL röka så det är bara att börja om!!!!!!Glöm inte att du har oss!!!!!
Hur mår familjen???
Jätte kram =)

Tack ni snälla medkämpar!

Tack ni snälla medkämpar! Känns så skönt att vara tillbaka, känns mer som den "riktiga" Lena. Dramatiken i familjen har lugnat ner sig. Yngsta dottern och pojkvännen - det var nog falskt alarm med att han blev utkörd hemifrån. Äldsta dottern var hemma i påskas och vi hade en god pratstund. Så det är OK även om problemen i sig finns kvar. Men jag har gott hopp om att allt ordnar sig till det bästa. Och ni vänner här, ni betyder mycket mer än vad jag förstått! Blev alldeles varm och rörd när jag läste era kommentarer!
Många kramar från Lena

Heja!!! starkt jobbat!!

Heja!!! starkt jobbat!! Kämpa på.Ciggen ska inte vinna! Glöm gårdagens cig och se denna dag utan!
Stora kämpkramar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se