en skön dag

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

hej alla det är toppen att sätta sig och skriva av sig, det här med denna blogg uppskattar jag verkligen. dels är det kul att få respons på det man skriver, dessutom kan man själv se hur allt utvecklas att gå tillbaka och bli påmind om vilken skitdrog nikotinet är. idag mår jag riktigt bra. boken som allen carr skrivit är faktiskt bra utan den är det svårare att hålla ordning på tankarna. att man är hjärntvättad är ju rätt uppenbart jag klättrar inte på väggarna har istället ork att göra en massa som man skjuter på när man sätter sej för att röka. på nåt sätt ska jag bli frisk letar information om sjukdomen kol på nätet tror starkt på en självläkande kropp om man bara ser till att få den näring som bygger istället för att sabotera genom alla gifter som det stackars köttet fått ta hand om. är en obotlig optimist så det blir kul att se vad som kommer att hända, kan ev leva till jag blir 90 är en väldigt nyfiken person men som ibland ger opp när det rasar och jag inte får luft. önskar er alla befrielse från monstret som vill ha ett bloss. kram på er

Kommentarer

Den boken har jag också

Den boken har jag också läst, och läser vissa sidor då och då för att få en påminelse om varför jag slutat. Det behövs med jämna mellanrum.

Bra tankar marpan -du är

Bra tankar marpan -du är stark!
Visst är det härligt när man kommer ur slöheten och saker blir gjorda igen! Fortsätt jobba med Carr och ha en skön kväll!

Skitdrog ... JAAAAAAAAAAAA,

Skitdrog ... JAAAAAAAAAAAA, Och nu när jag är på dag 78 snart förstår jag att livet är bättre utan och att jag klarar alla situationer utan cigg. Å jag tycker rökare luktar illa, å framför allt den lukten när det var ett tag sen man rökte... Men trots det får jag inte underskatta " Det " för han lurar hela tiden och väntar på ett tillfälle att fälla mig.

Nu tar vi "det " en gång för alla !!!! Kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se