Dålig dag

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Är såå nära på att gå och köpa cigaretter. Satte nyss på ett plåster så jag hoppas det släpper snart.. Gråter över ingenting. Tycker allt bara är skit just nu..

Kommentarer

Inga cigg. Läs bloggar,

Inga cigg. Läs bloggar, sök info om röksjukdomar på nätet, gå ut o gå, ring kompisar eller nån moster eller nåt... , Läs min blogg första veckorna, jag grät över precis allt, det är abstinens... Håll ut ! Det går över ...kämpa på ! Nikotin trollet ska inte få vinna... Bamse kram Lotta

Hoppas "skit känslan"

Hoppas "skit känslan" släppt nu, man åker bergochdalbana oavbrutet men - Du är redan icke rökare! Använd plåster, tuggummi, inhalator, spring, drick vatten,ät ingefära, blogga och var stolt över att vara icke rökare hanna! Ha en härlig rökfri helg!

Stor bamse kram till dej,

Stor bamse kram till dej, håll ut det blir bättre, du är jätteduktig....Det känns som att det inte finns någon ljusning alls men det gör det.
Efter regn kommer solsken, med solsken, blommor och det är blommor du kommer att känna lukten av om du inte röker....Ganska koolt tycker jag att tänka på, jag kommer att känna lukten av min första vår på 24 år...
hoppas det kanske ger lite motivation...
kram Lottis

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se