En rökfri dag till..... =)

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

God morgon alla kämpare där ute och välkommen till en rökri dag =)
Mår oförskämt bra,känner inget rök sug överhuvdtaget,tänker nästan inte på cigg eller rökning......men jag vet att"det"finns kvar....just nu förlamad eftsom jag är starkare men "det" kommer tillbaka och kommer att försöka ta mig.Men,som jag sa,det är förlamad just nu,kommer det tillbaka kommer det att dö!Jag vill inte röka,kommer inte att röka,är en icke-rökare!!!!
Vikten......har inte gått upp mer,inte gått ner än heller men det kommer.....=)
Ha en underbar rökfri dag!
Kram

Kommentarer

Grattis Tokfia! Tänk att vi

Grattis Tokfia! Tänk att vi kom så långt som ända hit... Men det har varit tårar och svett många gånger... Å tänk va härligt som för dig nu, att inte tänka känna röksug. GRATTIS! Är det ditt recept? Jag ska gör det i helgen... Jag är oxså en icke rökare nu, och kommer så att förbli, men jag känner röksuget med jämna mellanrum men är helt kontrollerbart... Å det är skönt.

Mitt luktsinne har väckts och rökare som röker klarar jag å tycker luktar gott, men doften när någon rökte för ett tag sedan luktar inte gott, jag mår illa av, och det är så många dofter i storstaden som jag aldrig kännt men som luktar apa... Jag vänjer mig väl med dofterna, det är en ny värld för mig... . !!!!

Kram Lotta Tokfia ví har klarat det här nu, och måste vara den svåraste matchen jag gjort med mig själv " Mina jag mot Herr Nikotin " !!!! Grattis till oss. //

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se