Håller med Monica...

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Jag är inne i s-hom city varje dag så monica jag vet det luktar illa överallt sen luktsinnet kom tillbaka och röklukten ska vi inte prata om, Fy F... luktar så vidrigt ! Jag går många gånger med näsan innanför jackan för jag mår illa av dofterna... Idag på bussen hem, satt en inbiten rökare framför mig och hon luktade verkligen så illa, å jag mådde illa och stoppade näsan innanför jackan ... Trots att hon luktade så fruktansvärt illa, kom dét ett röksug när jag klev av bussen, det är så märkligt det som sker i kroppen och huvet .. Fattar ingenting ??? !!!

I stort känner jag mig som en riktig icke rökare nu, och jag får skärpa mig för jag vill inte bli en sån där sur icke rökare som tilltar snett på rökare för att det luktar illa : - ))) ... Men jag är ännu långt från säkerheten gällande nikotintrollet... så jag får passa mig riktigt riktigt så han inte får tag i mig.... från Kram Lotta

Kommentarer

Ja det där har jag kännt

Ja det där har jag kännt flera gånger! Det luktar f-n men ändå vattnas det i munnen efter en stund..
Det är helt sjukt!
HUR kan man längta efter nått samtidigt som man mår illa av det??

Hm...jag känner också hur

Hm...jag känner också hur dom andra luktar,har alltid varit jätte luktkänslig men jag kan inte påstå att jag tycker det luktar vidrigt om en rökare......har inte hunnit dit tydligen....tycker inte heller att dom luktar gott,bryr mig typ inte.

Jag vill heller inte bli en

Jag vill heller inte bli en sur icke-rökare, men är på god väg. Hur löser man det? Ha det och kämpa på! Kram Monica

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se