det knallar på

Igår rökte jag 1 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

igår fick jag ta mej till vårdcentralen jag har blivit sämre i andningen värre för var dag så igår var det jättejobbigt. Fick en ny cortisonkur den funkar fortfarande men jag tänker ofta på om den slutar verka. Jag måste ju använda en massa annan inhalatormedicin dagligen men när det kör ihop sej i bronkerna räcker det inte.Jag hade så ont över bröstet så jag tänkte att det kanske var abstinens som skulle gå över lite om jag tog några bloss, men det var feltänkt.
har åter börjat läsa Allen Carr för 3dje gången men denna gång ska jag följa rådet att läsa ut den vilket jag inte gjort tidigare utan slutat när det varit nåt kapitel kvar.
kära ni som kämpar på, jag fick min diagnos kol år 2000 men inte klarat av att sluta utan väntat på att det skulle ordna sig ändå. Nu har jag bosatt mej så att det inte går att kila till kiosken och handla, löjligt men så fort jag känner mej bättre i bronkerna tror jag att det är okey att ta ett bloss.
Att få skriva av sej på detta sättet är bra då kan man gå tillbaka och läsa om hur ont och jobbigt det är att röka : hälsningar till er alla

Kommentarer

Bra att du kommer hit..

Bra att du kommer hit.. Skriv av dig istället för att röka. Rök inget mera, och förhoppningsvis stannar KOL sjukdomen upp när du slutar att röka. När jag läser din blogg förstår jag vad det är vi slåss mot... Denna drog/nikotin borde förbjudas helt och hållet... Kom hit till boggen istället för att röka, vi vet alla här hur svårt det är att sluta röka... Bamse kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se