=)

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej alla icke-rökare =)
har haft en underbar dag idag också,tror verkligen det hjälper enormt med att använda ingefära.Sedan jag kör 2 tsk ( + gurkmeja+vatten) innan varje måltid har jag inte blivit sugen och inte tänkt på cigg!Helt otroligt!
Är lite rädd för att få värsta bakslaget, inte i form av att jag röker men i form av värsta abstinens besvär.Abstinensen som sitter i skallen....hörde jag lobotomi idag? =)
Hoppas det år bra för er också!
Kämpa på!
Som mammajane säger:EN FÖR ALLA ALLA FÖR EN
Peppkram!

Kommentarer

Hej vännen ! Jag ska gå

Hej vännen ! Jag ska gå och köpa och göra ditt recept till helgen återkomer med en rapport !!! Jag tror inte vi kommer att få det värre utan nu kommer det bara att bli bättre o bättre, vi har fått vårt nu och det blir bara bättre. Självklart röksuget sitter kvar och kommer och går, men det blir svagare å svagare för varje gång. Men vi får vara på vår vakt, för " Det " kan överfalla oss... Jag längtar tills jag blir en person igen :-) den vanliga Lotta, och att det ska bli tyst i skallen av diskussioner... Jag tror att vi klarar oss utan att lobotomera oss, linjen är snart avklippt ändå............ !!!

Mammajane: En för alla alla för en inte en gång till !!!! Det gör inte ont, det är inte farligt och det går över ! Bamse kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se