svårt

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Ja livet går ju vidare, även utan cigaretter, har jag märkt!
Det blir lite lättare för varje dag. Kan gå långa stunder utan att jag tänker på att röka.......men sen är jag där och nästan letar en anledning till att börja igen.....Helt sjukt!
Men som Lotta skrev, det är ju bara att stå emot!
Jag börjar bli lite stolt över att jag äntligen tordes ta det STORA steget att sluta! För det ÄR stort, man blir en annan person, men en som är bättre.
Kämpa på där ute!
Vi ska gå vinnande ur det här!

Kommentarer

Du kan bli stolt men inte

Du kan bli stolt men inte bara lite!Du kan vara JÄTTE stolt eftersom vi här inne vet hur stort det är!Bra jobbat!
Peppkram

Klart vi ska vinna över

Klart vi ska vinna över nikotin trollet... Man letar anledningar hela tiden jag vet, men nu efter 75 dagar letar jag inte anledningar på samma vis längre... Du ska vara stolt över dig, för jag har nog aldrig gått igenom en sån "tuff" grej och mot mig "själv " eller Herr nikotin eller Nikotin trollet/djävulen/terroristen ! Glöm inte att det vi känner av röksuget är abstinens , men i olika former... Saknad/sorg är oxså abstinens och inget annat.

Jag har skrivit det, men det är inte "bara" att stå emot, ( det är kamp som heter duga att stå emot, men att Hålla ut och stå emot är det enda som hjälper att inte börja röka igen.. ) och igår slog det mig att ciggen är en bluff, inget att ha hjälper inte mot något överhuvudtaget, det har jag aldrig någonsin tidigare förstått...

Vi klarar det här.. och skickar massor av kämpar kramar till dig Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se