Bättre o bättre dag för dag .....

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Ja det blir det faktsikt men visst är det tufft fortfarande .... Saknar "det" till och från hela tiden. Just nu måste jag få upp motivationen att förbli rökfri... Just nu har inte abstinensen varit värst utan mer motivationen till varför jag inte vill röka.... Jag är lite nyfiken på hur det skulle kännas att röka igen efter så lång tid ! Men det är nog ett sätt av nikotin trollet att försöka lura mig att röka så att jag ska bli fast igen... eller vad tror ni?

citat ur äntligen icke rökare av Allen Carr: kom ihåg Det är "bara en cigarett " som gör att människor börjar röka och du mår dåligt för att du inte får röka, men om du röker mår du sämre. Du vet att du fattade rätt beslut när du slutade röka, så plåga dig aldrig någonsin med att ifrågasätta det beslutet.

Kramar till er alla // Lotta

Kommentarer

Hej Lotta, Ja visst är det

Hej Lotta,

Ja visst är det lilla nicotrollet som är i farten. Den gör ju precis allt för att lura dig, hitta minsta lilla kryphål. Men.......inte låter vi nico vinna över oss! Eller hur ;O)

Kram Alexi

Hej Alexi ! Klart vi vinner

Hej Alexi ! Klart vi vinner över nikotin trollet och så lätt lurade är vi inte .. . Kämpa ! // Kram Lotta

Där ser du, du svarade

Där ser du, du svarade själv. Boken är verkligen bra. Du får inte ens skriva att du är nyfiken på att röka, usch. Bort med tankarna när du kämpar så bra och hjälper så många. Neej, cigaretterna är bara ett minne om en dålig vana. Nu kämpar vi vidare.

det är monstret som

det är monstret som försöker lura en hela tiden måste tyvärr tala om att mig fick han på fall efter 140 dagar jag hade slappnat av för mycket o kände mig för säker det är min enda förklaring
käpa på låt inte honom lura dig oxå..nya tag för min del
kram kram

Visst är vi alla

Visst är vi alla duktiga?
Vi klarar det!
Jag vet det!
Heja,heja,heja,heja på oss alla!
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se