Attans!

Igår rökte jag 11 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Attans! Det verkar ganska uppenbart för mig att jag måste komma till insikt gällande vissa saker angående rökning...och tyvärr så har jag inte gjort det...än. Under tiden medans jag väntar på detta så kommer jag att dra ner på rökningen kontinuerligt för jag kan fortfarande inte bara sluta tvärt. Och några hjälpmedel (förutom denna kanon sida) vill jag inte ta till.
Jag måste säga att jag beundrar Er som har lyckats sluta och jag hoppas även jag att jag så småning om skall finna denna styrkan och insikten. Jag vet när den infinner sig för jag har som sagt slutat med både alkohol och droger. Sköt om er och tack för era fina kommentarer!

Kommentarer

Hej Jörgen om du har

Hej Jörgen

om du har svårt för att sluta tvärt , så kan det ju inte vara fel att dra ner på skiten.
man måste nog komma till en punkt när man bestämmer att nu får det f-n i mig vara nog
för mig tog det 54 år att komma dit. hoppas det går snabbare för dig.
du har ju visat tidigare vad du kan klara av Lycka till

Har du läst Allen Carrs bok

Har du läst Allen Carrs bok "Äntligen icke-rökare"? Om inte, rekommonderar jag dig att läsa den. Den har blivit min bibel när röksuget kommer som värst. Jag har försökt sluta röka ett flertal ggr under min 50 åriga rökkarriär men nu vet jag att jag kan. Det är inte lätt att sluta. Jag har fått Champix av min läkare och dom tabletterna tar bort det mesta av suget, men jag måste själv vilja. Försök och kämpa, nästa gång går det bättre, Tappa inte sugen Lycka Till//Monica

jörgen - du är ju nästan

jörgen - du är ju nästan i mål, du vet vad du vill och funderar över hur just du bäst kan lyckas och så har du hittat denna fantastiska bloggen ( som är ett jättestöd)! Om du bestämt dig för att sluta utan hjälpmedel rekommenderar jag också Äntligen icke-rökare. Den ändrade hela mitt synsätt på rökandet och jag som slutat 100 ggr förut och ständigt misslyckats, kämpat och mått dåligt har äntligen blivit icke-rökare. Boken är helt klart värt ett försök, kanske är det ditt sätt att sluta också. Lycka till och fortsätt skriva av dig!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se