Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Onico- majsen som håller

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Onico blev min räddning i helgen, första gången som jag testade majsen under läppen... det var betryggande för mig. Var inte lika stark den dagen som jag annars har varit de senaste.
Tur att det finns! På festen som jag hamnade senare på så försvann min dosa, undrar om personen visste om att den var nikotin fri...Hoppas att de trodde att det var en vanlig dosa, så fick jag lite vatten på min kvarn också ;-) hi hi klarade mig utan onicon i slutet också

Kommentarer

Vad bra att du klarade dig.

Vad bra att du klarade dig. Har du provat med ingefärsrot under läppen? En liten bit bara. Den höjer ämnesomsättningen och ger energi samt är inflammationshämmande. Men vi kämpar på i alla fall.

Fy fan vad bra kämpat, 24

Fy fan vad bra kämpat, 24 dar....Du verkar ha älskat din snus...Onico? Det kanske jag ska prova, kistan gillar inte nikotintuggummi, och jag lägger den ju ändå mest som en prilla under läppen.
Enavalla

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se