Ah, ingefärsrot beroende?

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Första storhelgen utan cigg - det är inte lätt! Belöningen och firandet av ledigheten...känns konstigt utan ciggen. Började tugga ingefärsrot och jag tog en liten liten tugga och höll på att bränna upp munnen. Nu när jag tuggat ett par dagar är det som hjärnan förväxlat ciggen och roten - blir tokig om jag inte får ett JÄTTE bett av roten - antingen en cigg eller en rot. Är roten beroende framkallande också???
Vi klarar även denna helgen som icke-rökare eller hur! Ingen av oss vill ju någonsin mer dra ner svart cancerframkallande rök i lungorna igen! Glad Påsk!

Kommentarer

Jag ska oxså köpa

Jag ska oxså köpa ingefärsrot ! Det är bättre om jag kunde längta som du efter det en den ciggen. Men jag längtar nog inte efter cigg. heller utan efter DET, hjärnan/kropp vet inte vad den vill ha egentligen. Men det är abstinens det oxså fast i en annan form, och jag tror i hjärnan att det är cigg jag vill ha, men det vet jag ju att det vill jag inte alls ha egentligen ju ....

Kram till dig ! Vi kämpar vidare. Lotta

Är det färsk el. torkad

Är det färsk el. torkad rot du tuggar? Tänkte testa o se om det kunde hjälpa mig med..
Glad påsk till dig också!

Det är färsk rot, köpt i

Det är färsk rot, köpt i grönsaksdisken. Hade aldrig klarat denna kvällen utan min rot, hoppas den kan hjälpa dig med. Sov gott!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se