Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Jag vill ha en ....

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Jag har läst alla mina bloggar för att förstå att det blir bättre och bättre ??? !!! Jo det blir faktsikt det, om jag tänker tillbaka på hur jag mådde när jag skrev så är jag mera sansad och kan tänka o så... Men visst det är ur tufft nu... (Å en vit blend känns som rena drömmen det är en svordom på denna blogg förlåt mig !....... ) Men att jag skulle utsätta mig för det när jag gått igenom de 66 dagarna bakåt det gör jag inte en ända gång till .... Min mamma som haft cancer pga rökning, min morbror som just nu är inne på behandling för strup cancer, är inne på sin sista vecka med strålbehandlng .... sen får vi se hur det blir med honom... Betala tusen tusen tals kronor i lön till tobaks jättarna ? Tur jag kan läsa mina bloggar bakåt o minnas hur jag mådde vid varje tillfälle.. Så alla skriv dagbok det hjälper framåt.... att läsa . Just nu har jag 7finnar ( variga äckliga : - )))) ( hade inte ens ungdoms finnar ..... precis köpt clerasil och asolsprit ) och har haft astma liknande problem ( adrig haft 1 enda problem med astma när jag rökte ) ... Magen känns och jag Andas som om jag skulle vara hög gravid, Men visst är ett icke rökande liv värt allt !!!! ................ Jag ät säker på att när kroppen har stält in sig, så lir det bara så himla bra allting ! Å Tokfia vi grejar det här..... Om du ger upp ger jag oxså upp !!! Kram Lotta

Kommentarer

Måste rätt 67 dagar å

Måste rätt 67 dagar å inte 66 dagar... som rökfri !

Hej gumman,usch vad hemskt

Hej gumman,usch vad hemskt med din mamma och din morbror!Det gör saken inte bättre men du har så rätt!Vi ska inte ge upp och gå igenom det här en gång till och jag känner som du!Om du ger upp måste jag också göra det!Fy vad dum eller så söker vi bara en anledning????Nej jag tycker det är underbart att ha dig!jag känner mig starkare med dig!
Men gud vad jag skrattade när jag läste om dina finnar *fniss* och 7 st,det var värst.Men nu kan du känna dig iaf som en tonåring igen!Men astma?Är du förkyld?Varit?
Visst,tänk positiv.....magen sväller upp och allt blir bra nångång!!!Och det kommer det att bli,NÄR?Det vet jag inte men ATT,det vet jag!Hundramiljoner icke-rökare kan inte ha fel!
Du och jag,vi når också dit,vi kommer att må bra!!!!Även(fniss) som icke-rökare som är feta ,har astma ,med finnar och är knäppa!Och är vi där gumman då ska vi träffas och festa!!!(Med en vit blend???nope)
Kram och vi hjälper varandra att stå ut!!!!!!!

JA den dagen träffas vi och

JA den dagen träffas vi och JAG står för kalaset och då får det duga med vita blend duger det till fröken/frun ?

Finnar, andnöd, och känlsan att vara hög gravid är värd livet som rök fri !!!!! Jag har varit sjuk och det slog sig i luftvägarna och det är sviter efter det tror jag, är syrra så om det inte går över så blir det dr besök.... Jag vet att det kan bara bli bättre............. Det är rätt kul hur våra abstinens ändå kommer så punktligt till båda 2, jag tolkar det som att det tillhör abtinensen och det är sånt vi båda måste gå igenom för att kunna nå vårt mål = rökfrihet ! ( undantaget festen med vita blend : - ))) ........... Det är det jag ser framemot mest just nu....Vita blend festen !!!! Vi kämpar å och läser man våra bloggar bakåt, så har vi kommit långt ... Även om det är så j.. tufft just nu igen... Min mamma rökfri 1 1/2 år har klarat det galant ( trots cancer pga av rökning ) så nu fixar du och jag det som friska överviktiga, finniga, tokiga , men vi har faktiskt inte vare sig mat strups cancer, lungcancer eller nåt.... ( nu kom han igen och sa till mig, vad du vet ja : - )))) lika bra du röker ... Han är hemsk som slår till hela tiden ! Kämpa på å han ska aldrig få vinna över oss,,, Och ska jag dö så ska det bli som en icke rökare !!!! Kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se