Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Gud vad jag är röksugen......... =(

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Hej igen,
usch,fy.....vad jag är röksugen!!!!Ta det aldrig slut?Konstigt nog mår jag bra ändå,är inte irriterad eller nått men är sååååå röksugen!!!
Hallå ni där ute,ni som har slutat jätte jätte länge,när blir det bättre,när slutar jag(just nu tycker Tokfia jätte synd om sig själv) längta efter "det"??
Tror faktiskt att jag behöver en hjärntvätt eller nånting liknande....operation....hypnos....könsbyte.... jag gör allt för att slippa vara abstinent OCH för att bli en jästdeg........
Nu börjar jag förhandla.....alla måste dö pga det ena och det andra,lika bra att dö pga rökning?Tänk bara att gå igenom den här kampen med att sluta och i morgon blir jag kanske påkörd av en bil och dör?
Bläääää,vad lurig och smart nikotinet är!!!!!!!!Men jag ska inte ge mig,jag är en icke-rökare som jäser!!!!!!
KRAM av en Tokfia som börjar bli knäpp....

Kommentarer

Hej Håll ut efter så

Hej
Håll ut efter så många dagar som rökfri. det är värt det, Det går säkert över röksug, om du har den bok av Allen Carr ta fram den och läs någon stycke. Så gör jag när det känns som värst.
Kram och kämpa på.

TOKFIA ! Jag vet jag vet...

TOKFIA ! Jag vet jag vet... Men håll ut . Jag vet tankarna går runt, precis som du, tänk om jag får bröst cancer, maling melanom, osv då dör jag ändå och gått igenom detta helevete .... Men det är Herr niktotin som luras... Vi klarar det här du och jag : - ) Bamse Bamse kramar Lotta Rök inte...

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se