Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

I dag är det första dagen av.............................

Igår rökte jag 15 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Hej alla.
Har nu, (för vilken gång i ordningen vet jag inte) beslutat mig för att vara rökfri. Hade 2 cig kvar i morse, som jag naturligtvis inte kunde låta bli. Sedan åkte plåstret på. Fram med inhalator och laddade den, så nu vore det väl tusan, om det inte ska lyckas. Har inte råd att röka, både med tanke på pengarna och hälsan.
Har ju en bekräftad KOL, men fortsatte ju med en dåres envishet, att röka. Hur dj...a dum får man vara?Nu gäller det att vara lika dåraktigt envis, men med tankarna på att vara ickerökare. Både barn och barnbarn har tjatat jättemycket på mig, så nu VILL jag verkligen visa dem att JAG KAN. Har inte berättat för dem, utan de får väl upptäcka det själva. Skall vara barnvakt på lördag, så vi får väl se.
Kram till er alla. Nu SKA det funka.

Kommentarer

Heja Maggan Jag håller

Heja Maggan
Jag håller tummarna för Dig på lördag och hoppas att jag kan vara lika ståndaktig om ett par veckor som mormor vet jag att jag borde.

Härlig kämparanda! Håll ut

Härlig kämparanda!
Håll ut och kämpa på. Håller tummarna för dig. :)

Låter bra!!!! Kämpa på.. tänk

Låter bra!!!! Kämpa på.. tänk på vinsterna och inte på de ev förlusterna!!! Ha en trevlig helg!!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se