Grattis till mig 14 dagar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag mår oförskämt bra. Idag började jag med dagplåster istället för dygnetrunt eftersom jag haft så svårt att sova. Fortfarande sitter ju rökbeteendet i t.ex efter maten då kan jag resa mig och gå för att hämta cigaretterna .. tur att det inte finns några där för annars kanske jag hade rökt utan att tänka på det.

Är det någon som har slutat med plåster i förtid? Pratade med sluta-röka-linjen och hon tyckte att jag skulle köra kuren ut, men jag känner att jag mår så bra att jag vill försöka sluta tidigare. Är det någon som har erfarenhet av det?

Har som "alla" andra problem med vikten och har gått upp 4 kg, men en sak i taget. Rökningen är viktigast, när det värsta är gjort så blir det vikten istället.

Vilket underbart ställe detta är där man kan skriva av sig och förhoppningsvis så läser någon och blir peppad och kanske man får något uppmuntande i kommentarerna. Tack till er alla och FY SJUTTON VAD VI ÄR BRA!!!!!!!!!!!

Kommentarer

muminmamman Åh, vad du är

muminmamman
Åh, vad du är duktig!!! Det verkar funka bra med plåster för dej, jag är envis som en get och har gett mig katten på att klara mig utan hjälp. Fast idag hade det nog varit bra att ha fått lite extra hjälp för det har varit en av de allra svåraste dagarna för mig.
Det där med vikten är något som jag fasar över oxå, jag gick ner lite i vikt innan jag tog mod och fimpade.
Har planer på att belöna mig med något 1 gång i veckan (något lyxigt) för att jag är så duktig!! Har du något som du belänar dig med?
kram

Ha ha grattis!!! Det värsta

Ha ha grattis!!!
Det värsta är över nu....
inte så att du inte kommer att vara sugen men det går över fortare...
keep on going
peppkram Lottis

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se