Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

To night is The Night...!

Igår rökte jag 10 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej!
Ja, ikväll är alltså den Stora kvällen med stort S för mig! Kvällen som jag både längtat på och bävat för i snart två månader... Klockan 21:00 ska jag fimpa min sista cigatett. Jag känner mig väl förberedd, och motiverad. Samtidigt sprider sig en slags diffus nervositet inom mig. En känsla av sorg, och oro, paradoxalt nog känner jag mig upprymd och förväntansfull också! Jag är beredd på att det kommer bli mycket svårt, kanske väldigt länge. Kanske helt outhärdligt smärtsamt till och med. Och det är jag orolig för, men samtidigt känner jag och tänker- Det får göra ont. Det får bli ett rent helvete. Jag känner mig ganska beredd på att ta detta.
Nu har jag tagit champix i en vecka, och känner att jag nästan inte alls är särskilt röksugen, ialla fall inte fysiskt.
Så det känns ju i alla fall positivt, det kommer nog hjälpa mig till en stor del. Ja, det var väl det jag hade att förtälja nu... Men SNÄLLA - HÅLL TUMMARNA FÖR MIG...!
På återseende!

Kommentarer

Håller tummen för dig - det

Håller tummen för dig - det verkar som du är motiverad!
Visst var det jobbigt i början. Man är upprymd och väntar på att allt möjligt ska hända och visst händer det en hel del. Bättre ork vid skogspromenader, bättre luktsinne - kan nu känna hur illa kattens mat luktar.
Kan tyvärr inte klara mig utan nicotinell ännu men 2:e september ska jag kämpa lite mer med det.
Tar en dag i sänder - vi stöttar varandra här på linjen.....
Kram / Bettan

Du och jag kommer att följas

Du och jag kommer att följas åt här =) Jag kommer också röka min sista cigarett i kväll...
JAG HÅLLER TUMMARNA FÖR OSS!!!

Lycka till !!! =)

Lycka till !!! =)

TACK för ert stöd!!! Det

TACK för ert stöd!!! Det betyder så mycket för mej!
Lycka till alla tre! Och Sommar, vad kul att vi båda slutar ikväll! Ska oxå hålla tummarna för oss båda!!! LYCKA TILL!!!!

Jag håller tummarna för dig..

Jag håller tummarna för dig.. För en stund sen kände jag mig jätte låg o rädd... men jag har kikat runt lite och tagit steget och "outat" mig här jag också.. Vi är på rätt väg!!! ALLIHOP!! :O) Såklart vi klarar det!! Kram

TACK allihopa!

TACK allihopa!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se