fy f..!!!!Jag visste ju det,misstänkte det.....

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Herregud....sedan några dagar kände jag det på mig.....Herr Nikotin väntar och swisch slog han till....över 60 dagar utan cigg och för 5 min sedan vann han!
Jag vet inte vad jag ska skriva bara att jag skäms,jag rökte inte en hel cigg men däremot tog jag 2 bloss av en kompis!!!!! Och vet ni vad,det värsta är att jag tyckte det smakade bra att jag mådde bra....Jag blev fundersam när jag läste vad ni andra skrev,att ni tycker det luktar äckligt när en rökare går förbi....jag har inte kommit dit,jag tycker inte att det luktar äckligt...Jag har femtiomiljoner vinster men ändå fick herr nikotin mig...är så ledsen och rädd för att trilla dit igen =(
Konstigt nog känns det också så om jag sviker er!Vad är det jag håller på med?Rent med hjärnan vet jag.....hälsa,pengar,...osv JAG VET DET!Men men men men fy 17 vad jag är less på mig själv.En annan sak,jag hade inte ens en "anledning" för att röka...jag mådde bra!!!!Så varför???Och nu är nikotindepået i hjärnan aktiverad igen.....
Kram från dumma,idiotiska lättlurade mig!!!!!!

Kommentarer

Nikotinet är ju en envis

Nikotinet är ju en envis drog som håller sig fast, länge..länge i systemet..
Du vet det!
Så nu kommer du att låta bli..
Vad var det som var gott..
att du vet att om du börjar nu igen, kanske det är den ciggen som ger dig cancer, KOL osv..
Tokfia..2bloss är inte hela världen..men kom igen, skulle du vilja gå igenom den här perioden en gång till..

En gammal chef till mig är periodare när det gäller nikotin, han börjar..slutar.. han säger att han inte lider av det..(därför faller han ju dit så lätt varje gång) hans försvar är att det mest är en social grej..
öhh.. social grej att döda varandra genom att röka ihop.. vänta lite.. jag känner att jag gärna vill vara lite snällare än så mot mina vänner..

Men hur som haver..jag kallar honom nu mera för sadist.. (mot sig själv såklart)
Hur kan man plåga sig och gå igenom det här flera gånger.. vilken plåga..
Nää..
jag har sagt, att jag har rökt i 17år, nu ska jag vara rökfri lika länge..
sen ska jag bestämma mig för vilket jag vill gör..*blink*

Du behöver inte skämmas.. tror att det är många som har gjort som du..
Men nu är det bara att fortsätta den rökfria vägen som du faktiskt har valt..
varför vet jag inte riktigt men det vet du.. om inte annat så skriv upp fördelarna igen..Eller vad var det som motiverade dig från början att sluta..

Vi fixar detta..

Peppkramar Jane

Du bestämmer Tokfia - bara

Du bestämmer Tokfia - bara du! Inte nikotinet . Det finns inget kroppsligt begär efter så många dagar som 60 dagar utan nikotin (ja nu förutsätter jag att du inte haft något nikotinhjälpmedel under de 60 dagarna du varit rökfri för har du haft det så är det en helt annan femma). Men för den skulll är det ju ingen idé att grotta ned sig om man är "svag i anden" och trillar tillbaka i en gammal vana. Det är ju inte hela världen - det är mänskligt! - och man kan alltid ta nya tag . Fast visst är det roligare och man känner sig kanske mer stolt om man klarar sig utan återfall. Jag tror att alla måste sluta röka för sin egen skull - inte för någon annans skull.

Men du - var inte så j-a respektfull och kalla honom för HERR nikotin. Och du - du fixar en rök- och niktoinfri tillvaro om du bestämt dig för det! Det är jag säker på! :-)

Hej vännen ! Äntligen kan

Hej vännen ! Äntligen kan jag svara dig.... Vart förtvivlad när jag bara kunnat läsa men inte svara... Nu är min data åter efter lagning. Vi firar 64 dagar o vad är väl 2 bloss, inte ett dugg att vara ledsen över : - ) du upptäckte bara att det är inget att ha... du är världens duktigaste och du vinglade till med cykeln sen var du upp igen... Nu tar vi han ihop och han kan inte vinna över oss igen aldrig aldrig mer.... Jag har känt som du sen i torsdags och det betyder ju att vi följer herr nikotins plan och det är nu vi ska vara starka och bara HÅLLA UT ! han får oss inte aldrig mera ... Saknat dig !!! Kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se