helt sjukt.....

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

...fattar ingenting...nu har det gått över 2 år,2 år och snart 6 mån...och här sitter jag och plågas av,hm skulle kunna kalla det för va? va? vaaaaaaaaaaaaa? abstinensbesvär???

verkar så,har pågått ett tag nu,helt overkligt!!!!
jag börjar tom förhandla med mig själv......fy vad det är jobbigt och åter igen ser man vilken hemsk drog man drog i sig......och lik förbannad skulle jag kunna tända en cigg nu....URK!!!!!!!!!!!!!!!!

men det lär väl gå över det här också..hoppas jag....

helvete vad jag är less på att kämpa
man ska inte äta för mycket då bli man fet
inte röka,dricka,osv då bli man sjuk
inte vara frispråkig då bli man obekväm
inte tycka för mycket då bli man överengagerad

............blääääääääää

men tjurig får jag vara.....ska f*n inte ge mig!!!!!!

Natt-styrke-cyber-kram till er där ute!

Kommentarer

2 ÅR !!! Vad duktig du har

2 ÅR !!! Vad duktig du har varit .. Wow !!!!
Du klarar det när det gäller ditt röksug.
Det går över snart
VAD DUKTIG DU ÄR ... GRATTIS ...GRATTIS.

Hej Tokfia Läste lite bakåt i

Hej Tokfia
Läste lite bakåt i din logg och du verkar ha fått kämpat med ditt röksug till och från under perioder hela denna tiden. Det är trots allt över 2 år sedan du slutade så det kan inte vara abstinens efter så här lång tid. Det är något annat som gör att du blir röksugen.

Jag har själv varit rökfri under många år och sedan åkt dit igen och "blev" rökare igen för ca 2 år sedan. Men nu är jag rökfri!

När jag hade mina rökfria år så tänkte jag inte på rökning i nyktert tillstånd. När diskussioner om rökning kom upp talade jag mig varm om hur jag gjorde för att sluta. Alla vinster med det osv. Men när jag drack sa jag alltid att jag skall minsan börja röka igen när jag blev pensionär. För då hinner man inte dra på sig alla otäcka sjukdommar. Det är så dumt!

Jag tror det blir så här för att man har lämnat rökardörren lite på glänt. Det är något innom en som inte riktigt vill sluta. Att man tror att man förlorat något genom att sluta röka.

Du verkar ha rätta kämparglöden så du lär ju inte ge dig i första taget. Men ta hjälp av någon eller något. Det är som du skriver, man orkar inte kämpa hela tiden. Gå på hypnos, akupunktur, eller läs Allen Carrs bok "Äntligen rökfri" om du inte gjort det. Har du läste den, läs om den igen! Även om du redan är rökfri! Jag tror att du behöver "programera" om din hjärna till att förstå att du är en icke rökare.

Bra jobbat!

Men Tokfia, du får bara inte

Men Tokfia, du får bara inte vara röksugen nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Absolut inte!!!!!!!!!!!!!! Jag är faktiskt röksugen ibland fortfarande efter över 2 år och jag tror att röksuget kommer att sitte i tills jag ligger i graven. Det är bara att acceptera och gå vidare utan att röka. Du som verkligen har kämpat så hårt och hjälpt oss andra när vi hade det svårt. Snälla..... tänk dig för. Du vet hur jobbigt det är.
Och alla ni andra som kämpar, hjälp och stötta varandra och kämpa vidare. Många Pepkramar till dig Tokfia och till er alla andra.

Godmorgon! du har helt rätt,

Godmorgon! du har helt rätt, det är när det svackar, det är då HAN det äcklet kommer!! och ska krossa och förstöra, slita en i trasor..... men DU är det viktigaste som finns, HAN vill ju få dig att tvivla! gör inte det Tokfia DET är DU som är underbar och jag vet att ibland får man prövas hårt på olika sätt men nånstans så får vi inte en tyngre ryggsäck med oss än vi orkar bära, och DU är en av dem som är utvald att få prova bära idag! inte rättvisst alltid men DET är för att DU är DU! Så stoppa i den där HAN nu och se till att dra åt snöret på ryggsäcken j" hårt så HAN inte ens får ut nosen för att locka dig! KRAAAAAAAAAAAAAAM

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se