Trött!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag är så himla trött eller om det är så att jag är lite depp, jag vet inte. Trodde man skulle bli piggare o det kanske jag är kroppsligen men inte mentalt. slem i halsen är inget vidare heller min reumatiska värk har gjort sig ordentligt påmind i helgen haft ont. Kanske ska alla krämpor fram innan det blir riktig bra- jag vet inte.
Jag vet bara att jag håller ut än så länge o inte röker.

Kommentarer

Hej Nikotine Det verkar vara

Hej Nikotine
Det verkar vara tungt för dig just nu. Läste lite i din logg och för inte så länge sedan var du mycket glad och possitiv till att vara rökfri. Men nu känns det som om du är på väg åt fel håll. Läste någonstans att du tog zyban och för de flesta verkar det funka bra men det kan ge biverkningar. Du kan ha fått en släng av biverkningssleven. Trött eller deppig? Du mår helt enkelt inte bra. Och kropp och själ hänger ihop. Men oavsett vad det beror på så är du regält ur form och jag tycker att du skall gå till din läkare och ta upp dina problem. Så här illa borde det inte vara att sluta röka!

Ta hand om dig!

Tack Kaneta men det är nog så

Tack Kaneta men det är nog så att jag har haft ett par dåliga dagar, jag är ju reumatiker och får skov ibland o jag blir trött av det, o så tycker jag lite synd om mig själv. Hade sömnproblem i början av zybanet och det har försvunnit nu så jag tror det ska gå bra. jag är riktigt stolt över att jag fortfarande är rökfri och det är klart efter så många års rökande så är det klart att det kännslite. Tack för att du bryr dig Nikotine.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se