Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

2 år som icke-rökare

Ska det vara på dagen är det den 16 maj som jag firar 2 år som icke-rökare, men jag kom på det idag och tänkte att jag tittar in här innan jag glömmer bort det....för det är så det är nu, rökning upptar i princip ingen tid eller tankeverksamhet alls. Kan bara konstatera att det är såååå skönt att inte röka, att inte behöva tänka på att ha cig/tändare, bli stressad när man inte får paus, lukta illa etc etc. Ja ni vet alla nackdelar, och det finns verkligen inga fördelar med att röka. Tror man det är det bara inbillning.

Visst var det tufft att sluta, men i augusti förra året fick jag en del av min belöning, då kom vår son Manne till världen!

Blir jag nånsin sugen? Nej, faktiskt inte. Däremot har tanken vid enstaka tillfällen slagit mig att "det vore gott med en cig", men i nästa ögonblick vet jag att det är totalt menlöst och när jag känner doften vet jag att det inte alls är "gott". Jag slutade med hjälp av champix, Allen Carr och denna logg! Jag hade rökt i 20 år, mer än halva mitt liv. DU KAN OCKSÅ!
kram på er alla som kämpar, vi hörs igen om ett år! :)

Kommentarer

Hej Miablo, och ett

Hej Miablo, och ett jättegrattis till dina två rökfria år och ytterliggare ett jättegrattis till din son MANNE!!!!
Jag håller med om att rökningen nu är ett minne blott, möjligen kan jag tänka att jag aldrig mer ska röka. Just för att det är så meningslöst. I söndags var jag och köpte nya golfklubbor, med ny bag och lite annat ditt och datt gick det på 10.000, dvs 7 månaders rökpengar. Vad jag njöt när jag betalade. Lägger fortfarande 1500 i månaden till sådana här extravaganza saker.... Som du sa, vi hörs om ett år....Stor kram Laureen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se