Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

30 dagar ofattbart!!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Får man vara stolt över sig själv?
I så fall är jag det :) det här går över förväntan , trots att det inte var meningen att jag skulle sluta röka.
Det bara blev så- jag fastade o mådde illa när jag rökte så jag vågade inte o då tänkte jag lika bra jag gör ett försök o börjar med zyban.
Bakslaget kommer väl antar jag, och i så fall blir det hårt- det klarar jag inte så jag måste väl börja kalla mig ickerökare- har inte gjort det innan.
Så andra får den bilden av mig också , ickerökande nikotinist, före detta rökare mm måste smaka lite på de här orden o hoppas att det håler i sig. kram till alla i hela världen.

Kommentarer

Klart du skall vara stolt

Klart du skall vara stolt över dig själv! Jag tror inte att bakslag behöver komma och att du har rätt i att det är viktigt att se sig som ickerökare. Skaffa dig en inrebild av dig själv som en pigg, frisk, stark och glad ickerökare så att du tränger undan bilden av dig som rökande. Tänk inte negativt om att röka utan tänk possitivt om att vara rökfri.

Bra jobbat!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se