2x365 dagar plus 1

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra.

jag glömde att gå in här igår och tala om att det var två (2) år sen jag slutade röka!!!!!!!!!!!!!!
Så nu är det två år plus en dag. Det är jätteskönt att slippa röka och visserligen är jag rundare och goare men såååå mycket friskare och piggare. Kämpa på alla ni som är i början av ert slutande - det är värt allt att komma ifrån eländet. Livet är för dj-ligt i perioder men det BLIR BÄTTRE det gäller bara att hålla ut och aldrig släppa kontrollen och ta det där lilla extra blosset. Alla ni som peppade och hjälpte mig när jag slutade ni har redan lämnat den här sidan och vandrat vidare men STORT TACK I ALLA FALL. Det var den här bloggen med dess medllemmar som hjälpte mig att bli rökfri. Vår gemensamma kamp betydde allt. KRAM OCH HEJ. Laureen.

Kommentarer

Vad härligt att läsa och tack

Vad härligt att läsa och tack för att du går in och skriver här trots att dina vänner lämnat loggen. Det betyder mycket att se någon skriva två år ska du veta! Jag ska komma ihåg det när jag också kan skriva två år.

Ha en härlig vår!

Härlig läsning Laureen! Du

Härlig läsning Laureen! Du var en av dem som inspirerade mig för sisådär 8 månader sedan, då jag slutade röka. Även för mig har denna sida varit den avgörande, är tacksam att jag hittade hit. Och tach Laureen, för ditt stöd!
Kramar

GRATTIS!!! visst är det

GRATTIS!!! visst är det häftigt att kunna skriva två år! Tack själv för allt pepp! Nån gång då och då går jag in här och kollar och påminner mig själv hur det var och att jag inte vill börja om på ruta ett! Hur ska du nu då fira din två års dag? kramiz och var rädd om dig! Liselott

Hej på dej. Idag har jag

Hej på dej.
Idag har jag 2-årsdag,känns bra faktist

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se