tuggummi till frukost

Igår rökte jag 5 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Godmorgon alla loggvänner.
Här är det en väldigt konstig morgon.
Från att ha gått till balkongen direkt jag slagit upp ögonen har jag hamnat framför datan med kaffe och tuggummi,nja inte den godaste kombinationen kanske,men det är bara att vänja sig.
Idag ska jag se till att vara sysselsatt med städning,långpromenader och ett härligt skumbad .
Ska fixa en sparburk där jag kan lägga alla mina sparade pengar,48 kronor om dagen,men jag avrundar nog uppåt så det blir 50 lappen jämt.En skokartong sen ska jag ladda hem roliga no smoking bilder och tapetsera lådan med,då vet jag ju att det är jag som förtjänar att andvända dem bara till mig själv.
Det är inte klokt att man frivilligt bränner 17 500 kronor om året för sitt ego,oj vad mycket kul vi skulle ha med dessa pengar på semetern.Tänker på att både mannen och jag rökte förut så summan ska dubbleras.
Jag kommer att ha en belöning en gång i månaden för hela familjen.Vi ska gå till restaurang och äta,nåt som uppskattas av sonen.Hans favorit är biff med lök utan lök.:)

Jippi jag är på väg mot ett nytt liv

Kommentarer

Kanon, detta fixar

Kanon, detta fixar du!
Låter som om du liksom jag är arbetslös, och då gäller det verkligen att hålla sig sysselsatt. Inte minst när man är ensam hemma. Försök fokusera på alla vinster. Ta ett djupt andetag, Titta i lådan och på din son så fort det känns tungt. Jag går runt på Te och tuggummi, och det funkar ganska bra ihop. (Gillar inte kaffe) Men finns det verkligen inget tuggummi som passar med kaffesmaken?

MVH / JPEG

Kämpa på !!! Mycket

Kämpa på !!! Mycket pengar... Kramar Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se