Utslag och bakslag

Igår rökte jag 4 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Använde plåster i 7 dagar, allt frid och fröjd. Köpte en ny förpackning eftersom den förra bara räckte 7 dagar. Det var då, på den 8:de dagen, som allt rasade. Jag fick utslag efter alla de plåster jag hade haft på mej. Stora röda märken! Det brände, sved och kliade så jag trodde att jag skulle bli tokig. Alla fjädrar föll!
Jag känner mej deppig över detta. Har nu övergått till sugtabletter. Inte är det gott! Men jag hankar mej fram. Är det någon som har ett bra svar på VAD jag reagerade på? Klistret i plåstret eller nikotinet? Snälla, ge mej ett svar!!!!!!!!

Kommentarer

Hej hej ! Jag använder

Hej hej ! Jag använder plåster NiQuitin CLear, 24 h plåster. Jag får också en rodnad där plåstren suttit, som man kan få men det känns inte speciellt mkt. Kliar/svider gör det lite gran när jag satt på ett nytt och när jag tar av de är jag lite röd. Men det är helt normalt. Sålänge du inte får en allvarligare hudreaktion som du verkar fått, då ska man sluta. Kanske finns det en annan sorts plåster du tål bättre, nicorette, nikotinell det finns en djungel av plåster. Men 24 timmars plåster tror jag bara finns i den sorten jag använder, det är också det enda plåstret som du inte kan kombinera med andra nikotinläkemedel. Prata me dom på apoteket eller med en läkare om du e osäker. Eller slutarökalinjen.. Hoppas det går bra för dig! Fortsätt dissa giftpinnrna!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se