1 månad är avklarad!!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Det här är ju inte så svårt! Själva suget är löjligt. Det är bara vanor och känslan av att någonting fattas. Kan det verkligen bara bero på Champix? Vad jag kan minnas av tidigare försök att sluta, mådde jag mycket sämre, hade mycket värre humörsvängningar, kallsvettig, irriterad och bara letade efter anledningar att få börja röka igen.
Igår var det en månad sedan sista blosset drogs och allt är bara gôtt!!!
Kämpa på kära vänner!
Kram Thomas

Kommentarer

Ja, till största delen

Ja, till största delen beror det nog på Champix. Jag o min sambo äter Zyban, och det är inte alls som förra gången (23 år sen) jag slutade. Då hade jag inga hjälpmedel, slutade bara tvärt och mådde skitdåligt i 3 veckor ungefär. Så har jag inte alls känt den här gången, lite grann visst, men mycket enklare nu.

Grattis! Kommer du ihåg vad

Grattis! Kommer du ihåg vad du skrev efter 2 veckor? Att ingen ska komma och påstå att det här är lätt...Härligt att höra att du säger tvärtom idag! Jg äter också Champix och tror mycket på dem. Spelar egentligen ingen roll hur eller om de funkar, bara jag tror att de funkar så räcker det!
Kram
Lena

grattis grattis ja grattios

grattis grattis ja grattios igen super duktigt även om det är hjälp av champix jag sluta med hjälp av dom med det gick då mycket lättare än va det gjort gångerna innan utan hjälmedel.. jag todde på medicinen o nu är det 4 månader snart
lycka till

Haha! Det hade jag

Haha! Det hade jag förträngt... Men det VAR värre för bara två veckor sen. Det BLIR lättare och lättare...

Grattis,vad du är duktig

Grattis,vad du är duktig

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se