Dag 5!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Idag är nog den jobigaste dagen hittils. Jag känner mig deppig, gråter lätt och är allmänt retlig. Jag har dock haft en rätt bra dag - umgåtts med vän, fikat, gått snabba promenader, jobbat o köpt en väska.
Jag har inte haft det så svårt sen jag slutade, försen idag. Idag har jag varit Riktigt sugen på o röka och tänkt mer på ciggaretter än tidigare.
Känner mig åxå deppad. Eller känner mig liksom ointresserad av saker... Motivations-lös...
Orkar inte ens skriv här... blä.

Kommentarer

Andas in..... andas ut....

Andas in..... andas ut.... andas in... andas ut...... Visste du att varje gång du tar en cigg tillför du kroppen ett ämne som heter dopamin, som gör att du blir lite gladare, piggare och muntrare...för tillfället! Väldigt vanligt att man blir deppad, gråter och blir helt apatiskt till allt i tillvaron. Men vet du vad? desto längre tid du e rökfri desto bättre blir det, snart fattar din hjärna att den inte behöver den där skiten! Du fixar det här! Fortsätt dissa giftpinnarna och fortsätt logga in här, det hjälper en sååååååååå mkt. Lycka till!

Dag 5 Grattis!!!! Det blir

Dag 5 Grattis!!!! Det blir bättre lovar... Om du inte orkar skriva så läs... Kämpa ! Kramar Lotta

Det du känner är helt

Det du känner är helt normalt när man slutar. Men följ rådet: logga in här och läs åtminstone, om du inte pallar med att skriva. När jag mådde dåligt loggade jag inte in här - och så gick det som det gick, jag rökte! Så du behöver ju inte göra om samma misstag, det räcker med att jag gjort det!
Kram
Lena

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se