Är ny här

Igår rökte jag 15 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej,
jag är ny här. har läst Allen Carr fram och tillbaka flera gånger, och tror på hans brutal-metod att sluta, utan nikotintuggummi, plåster etc. Har planerat att högtidligt röka min sista cig ikväll och sedan sluta utan större besvär.
Jag tränar ganska mycket, var på ett tufft spinningspass i dag, och inser mycklet väl att det kommer att gå mycket lättare att träna när jag har slutat. Visst är det idiotiskt att träna kondition i intervallträning och vara rökare?

Kommentarer

Tjena.. Grattis och

Tjena..

Grattis och välkommen, jag har slutat röka med hjälp av Allen Carr..
Tyckte att det var en underbar bok..
Kom ihåg bara att varje gång det suger till i dig så är det gifterna som lämnar kroppen.

Jag rökte två cigg snabbt efter varandra, bara för att få den äckliga smaken som ciggaretterna egentligen har..

Idag är du lika rökfri som någon av oss andra.. =))

Välkommen och lycka till

Välkommen och lycka till nu!Ta hjälp av den här sidan och läs alla blogg....det hjälper!
Kram

Välkommen hit! Du har

Välkommen hit! Du har verkligen hittat rätt, här finns massor att hämta! Jag har också läst Allen Carr, ett antal gånger, men inte varit riktigt redo för att sluta. Men den här gången är jag det trots lite djupdykningar emellanåt. Jag tror också mycket på hans metod, mer på den än att plocka i sig nikotin på annat sätt. Vi kämpar på och vi är många som hjälps åt!
Så fortsätt titta in här, det hjälper dej.
Kram
Lena

Ja det är verkligen

Ja det är verkligen helidiotiskt att träna och vara rökare...jag tränar också mycket...och det är så trist när man inte kan förbättra sina resultat för att man kleggat igen sina blodådror och lungor med tjära och annan sörja.. Dessutom känns lite avigt att efter ett hårt träningspass belöna sej själv med en cigg...:-). Jag har idag varit rökfri i tre veckor och jag lovar dej att du inom några dagar bara kommer att märka en väsentlig skillnad. Det går verkligen jättefort! Det är underbart att kunna få syre till musklerna och att man orkar så mycket mer. När man slutat finns det ju inga gränser längre. Helt underbart!!! Välkommen och heja på. Här kommer du få mycket stöd.

Hej Hej! Bra beslut och

Hej Hej! Bra beslut och denna logg är fantastiskt bra! Man får jättemycket hjälp och stöd härifrån. Lycka till!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se