Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Shit shit shit

Igår rökte jag inte och snusade 1 prillor.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Kom på att jag tog en prilla igår. Men som sagt, inga cigaretter. Ska ringa mamma imorgon och berätta. Hon kommer bli skitglad. Hoppas jag kan peppa henne att sluta också! Hon har haft en rejäl hosta rätt länge nu, är orolig.

Har drabbats av otroligt röksug emellanåt under kvällen. Har proppat i mig godis och chips. Allt för att orka välja bort cigaretterna! I bland känns allt så hopplöst. Rökfri, men väger hundra kilo? Rökfri, men har inga vänner? Rökfri, men min pojkvän har lämnat mig? Suck...Fast egentligen tror jag inte på det där. Min mamma skulle absolut få ringa mig och svära varje dag, bara hon slutade röka! Så tänker våra nära och kära förhoppningsvis också.

Kommentarer

Grattis till dig med

Grattis till dig med Hanna..
Klart att du kommer fixa det här..
Tyvärr finns det inte en enda morot som kompenserar choklad.. alldles tyvärligt jättesant.. =))
Chokla är godare..

Ett litet tips, köp hem halstabletter, läkerol istället..
Du får i dig en bråkdel så mycket kalorier som av godis..

Det är du som skapar din verklighet..
Lycka till!!

Så här är det att sluta

Så här är det att sluta röka! Ibland är man överlycklig för att man inte röker, i nästa stund ledsen för att man inte röker. Det håller på så ett tag, men det blir lättare. Istället för att skälla på pojkvännen kan du väl logga in här och gnälla av dej, vi tål det! Och vi vet vad det handlar om så det är helt OK.
En dag i taget..
Lena

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se