Insikt

Igår rökte jag 3 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra.

Måste bara logga in en gång till, det känns som om jag bara gnäller...Kom på mej själv med att fundera över helgen - vad har jag gjort? "Ingenting" säger mitt buttra jag, som inte är glad åt att jag rökt. Vilket skitsnack! När jag tänker efter så var jag först på öppet hus i skolan lördag förmiddag, sedan gick jag en promenad på en timme, lagade en massa mat. Idag har jag varit i trädgården i flera timmar, ändå har jag inte gjort något i helgen? Det här är så typiskt för hur jag mår just nu, att inte hitta det positiva utan bara det negativa. Jag hoppas jag fixar måndagen utan cig, då vet jag att måendet blir bättre också.
Nu blev det väl ändå ett gnäll-inlägg, men strunt samma - jag måste få detta att funka!
Och det är inte så lätt för omgivningen att förstå ens konstiga tankar och beteende, men ni här vet vad det handlar om.
Kram
Lena

Kommentarer

Hej Lena Jag förstår dej

Hej Lena
Jag förstår dej helt och fullt, dom dagarna är skitjobbiga...Men det är bara att rida ut, du fixar det i morgon blir det nog mer solsken ska du se...
kram Lottis

En för alla alla för en...

En för alla alla för en... Stora kramar Lotta Som e röksugen, men det blir inga om han nikointerroristen bara kunde förstå det... Men har aldrig träffat på något mer trögfattat än han som bor inne i mig.... Stora bamse kramar Lotta Kämpa på !!!

Du har gjort de förut och

Du har gjort de förut och kommer att göra det igen, men denna gång ännu starkare revanch! Du kommer att ge den terroristen vad han tål denna gång! Säger som lotta En för alla alla fören....... Vi ska klara de här, tillsammans e vi starka! Lycko kramar i massor!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se