Avbitna naglar, irriterad, håglös - men rökfri!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Jag drack massa vin och en del martini. Blev full, men rökte inte! Vilken grej...tack för alla uppmuntrande ord!

Just nu känns det dock förjävligt igen. Vet inte om det är röksuget eller att jag skällde ut min pojkvän för att någon helt annan skickat ett irriterande mail. Tog en snus. I underläppen nu, den övre är ett stort sår...Mitt humör skrämmer mig nu. Hur ska det gå med alla vänner och pojkvännen om jag helt plötsligt förvandlas till en labil hulken? `paus för att säga förlåt`. Tror det är väldigt svårt att förstå, för någon som kan feströka och snusa ibland bara. Är dock fortfarande sjukt motiverad!

Jag har blivit övertygad om att det är bättre att försöka hitta motivation och stöd, istället för att börja med champix och zyban. Tack! Det är bättre att vara håglös ett tag och knappt orka kliva ur sängen. Jag skulle ha gjort en massa saker i helgen. Gått på feministiskt forum på ABF, byta ett överkast på IKEA, plugga. Men jag lyckades inte samla ihop mig och det är ok. Jag har inte rökt och det är huvudsaken. Genom att sluta röka nu ger oss energi och ett friskare, längre liv, så vi hinner göra allt och lite till ändå!

Imorgon är det måndag. Jag väljer fortfarande att inte röka.

Kommentarer

Ha tålamod och försök

Ha tålamod och försök stå ut med de där dagarna när du inte får någonting gjort. Och hoppas på att pojkvännen står ut med dej....För det är en kort period det handlar om, det blir bättre och bättre. Och du verkar så övertygad så jag är säker på att du fixar det!
Och naglarna - det finns nagelterapeuter...
Lena

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se