Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Hostihostihost!!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Det kanske kan gå vägen denna gången! Jag har så mkt att göra att det är bra att jag blir rastlös och stirrig. Vilket är mitt normalläge när jag håller upp från nikotinet!

Rent allmänt så börjar jag väll mentalt förlika mig med hur mitt liv ser ut. Cigaretterna gav ju hur som haver ingen lvskvalitet längre. Man blir bara grå rynkig och glåmig. Samt pacificerad.

Nåväl motivationben e på topp! Det viktiga nu bara är att inte äta så infernalistk som jag gjrd vid förra uppehållet. Funderar på styrketräning kanske läge att försöka bygga lite muskelmassa.

I övrigt... detta är ju som min dagbok..

Kärleksfronten.. ser ur som förr. Trassligt som satan. Saknar A, men kan inte förlåta. Gillar Ang men blir inte kär. Är Facinerad av I och blir avvisad ngn gång i månaden.. förutom i sommras för då blev hon dissad och hemskickad.

Jobbfronten, uttråkad och ganska less.. får väll offra ngn kväll och jobba ikapp. Men trivsamt att ha ett utvecklande stimulerande jobb iaf=)

Kulfronten: Danskurserna börjar, det ska bli skoj. Håller på å planerar två fester. Blir en sväng t hasseludden, resa till jordanien. Så det blir nog en bra höst!

/P
.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se