Tjenixen! (kimmy titta hit)

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Nu har jag haft en rökfri vecka! Helt underbart att kommit så här långt!Ett rent helvete har de varit, men timmar blir till dagar, dagar blir till veckor, månader.... Det går ju upp coh ner men idag har jag faktiskt varit ganska lugn, inga större vredes utbrott... Kanske håller det på att bli bättre som alla pratar om?!? Jag läste faktiskt nåt på denna logg om ett ämne som finns i cigg som heter dopamin. Varje gång du röker tillför du hjärnan detta ämne och det ska tydligen påverka känslor/humör. När du inte röker får inte hjärnan detta och du känner dig nere, gråter och blir deprimerad. Har jag fattat rätt så är det så.
Kul att läsa att det går så bra för många och allt det positiva som man har att vänta sig. Har ju redan fått bättre andning, lukt och flås! Kämpa på alla därute, låt inte nikotin djävulen besegra er. Det här klarar vi !!!!Kram kram

Kommentarer

Heja Sanox, fan vad bra du

Heja Sanox, fan vad bra du är...
Klappa dej själv riktigt mycket på axeln, gå i morgon ut och shoppa något till dej själv för 300:-, då har du ändå tjänat 43:- på att inte röka denna vecka.

Känns väl fint?
Kram Lottis

Jag trodde aldrig att jag

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna mig så här nere..av att sluta röka! Men om hjärnan saknar sitt dopamin så är det juh inte konstigt. Könt att höra från er andra att det faktiskt blir bättre. Vissa stunder under dagen så betvivlar jag det.

Ja! Detta klarar vi!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se