ledsen

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Känns som om min bäste vän gått bort. Jag bara gråter och gråter. :-(
Jag tänker på en cigg hela tiden. Nu när jag har gjort det så kan jag gå ut osv.
Men jag ska inte ge efter, jag har aldrig på 17 år varit rökfri så här länge.
Jag klarar det här!!

Kommentarer

vet att det är

vet att det är jobbigt....men det är bara läggar dina tankar på något positivt...hitta på nått som du inte brukar göra...du kommar att fixa detta...

Klart att du klarar det

Klart att du klarar det här! Vi är så många som gått igenom samma sak och vi lever fortfarande. Och de flesta röker inte heller! Så försök stå ut, gå och ställ dej i duschen, försök sova, gå och träna, logga in här och skriv av dej. Då går tiden, och det kommer att lätta, sakta, sakta, men det gör det. Allting blir lättare och lättare, det är alldeles säkert.
Kram
Lena

DU KLARAR DET! VARNA ALLA

DU KLARAR DET! VARNA ALLA FÖR ATT DU KOMMER ATT VARA EN BITCH DEM NÄRMASTE MÅNADER...DET HAR JAG GJORT :) VATTEN, TUGUMMI, LÖPTRÄNA ELLER STICKA *NÅN ANNAN HOBBY* HJÄLPER ATT SLUTA TÄNKA PÅ CIGGEN....LÄR DIG ATT NJUTA AV KAFFET EXEMPEL UTAN CIGG--- gör allt som går för att du ska tycka att rökning e äckligt! komm ihåg ciggen e bara fysiskt dem första veckorna resten E MENTALT...... inbilla din hjärna att du aldrig har varit rökare! håller tummarna.... DU KLAAAAAAAAAAAAAARAR DET HÄR.......! trösta dig med nåt *MÅL* jag har exempel en, att jag ska bleka mina tänder om 4 månader hoss tandläkaren om jag inte röker en ända cigg..... :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se