Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

bättre och bättre

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

I torsdags kväll tände jag min sista cigarett och i dag är första dagen jag verkligen kan känna att jag inte vill klå upp nån haha.

Humöret är bättre i dag alltså men lite sug finns och aningen mycket rastlöshet finns också..man har ju liksom alltid haft den där cigaretten när man inte haft annat å göra.........nu vet man inte vad man ska göra....eller ja......här finns de massor att göra både med barnen och i hemmet...men inget man direkt har nån lust med att ta tag i hehe.

att se dessa peppningar från er verkar faktiskt räcka som hjälpmedel för mej......trodde inte att de gick att ge sej utan plåster.

3 hel rökfria dagar och jag mår toppen......varje gång jag känner suget tänker jag fundera på ...hur va de jag mådde nu när jag rökte??

Kommentarer

Du har nu hamnat i det

Du har nu hamnat i det euforiska stadiet...grattis! Njut av det så länge det går. Du verkar gott motiverad...det är viktigt...fortsätt nu se framåt..!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se