Är nästan på banan

Igår rökte jag 20 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Hej govänner

Det har hänt lite sedan sist... jag och min dotter har flyttat långt ifrån där vi bodde tidigare. Jag röker fortfarande och tänker inte försöka sluta röka eller starta några nya projekt på länge. Jag måste se till att må bra först, riktigt bra. Champixen satte verkligen sina spår... Läkaren sa att det inte skulle ta mer än 1 vecka förrän medicinen var ute ur kroppen, men det var inte förrän i mellandagarna som jag kunde börja se en verklighet igen och att jag kunde börja känna igen mig själv igen, lite... Nu såhär ½ år efteråt är jag tacksam för vad jag fick gå igenom , det lärde och lär mig mycket om mig själv men det var det jävligaste jag varit med om när det hände.
Nu ska jag fortsätta mitt liv och se till att jag ägnar tid och omtanke åt mig själv och min dotter. Rökningen ska jag också ta itu med, fast inte nu. Det som är bra är att nu vet jag att det går att sluta, det visste jag inte förut! Jag har inte glömt alla er som stöttade mig under tiden, jag tänker på er och återigen tusen tack och känn er varmt omkramade!

Kommentarer

Hej Plupp, är inte här inne

Hej Plupp, är inte här inne och skriver så speciellt ofta längre, men blev jätteglad när jag såg din signatur, jag vet att jag tyckte det var hemskt när du bara försvann från bloggen. Skönt att höra att det går på rätt håll i ditt liv. Rökningen får du väl ta tag i när du hämtat tillräcklig ny motivation. Lycka till. och många kramar från Laureen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se