Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

På tal om vinster!!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

I dag var vi ganska tidiga ute på golfklubben så vi hann med en sväng inom shopen.... såg bl a ett nytt set klubbor som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Men mina nuvarande är inte sååå lastgamla så jag bestämde mig för att det var ganska onödigt.... På första utslaget hann jag precis tänka att jag faktiskt kunnat köpa ungefär 3 hela golfset VARJE ÅR om jag inte hade rökt. Så i samma stund bestämde jag mig för att när semestern börjar i slutet av juli så får det bli utprovning av ett nytt set. Kom inte och säg att inte golf är en materialsport....
Igår kväll var vi nere på stan en sväng, träffade två unga jättetrevliga tjejer på uteserveringen, varav en av dem rökte. Hon undrade om det inte var tillåtet att röka utomhus för det fanns inga askfat.... kunde ju inte låta bli att tala om att jag inte visste eftersom jag inte röker längre, (har hört någonstans att det ska bli rökförbud även på uteserveringar...??!!). Hon undrade då om jag aldrig blev sugen, och jag måste erkänna att det handlar om microsekunder som jag skulle kunna tänka mig att röka igen, för övrigt är jag så himla tacksam för att eländet är över, inte minst när jag cyklar upp för vår ENORMA backe till där vi bor, utan att ens flåsa nämnvärt.
Med andra ord det finns en massa vinster att göra, även om jag vet vad Kyllan menar med att man inte är glad, även det går ju över när man till sist inser att rökningen är en falsk polare, och att man måste hitta ny glädje någon annanstans, fast en liten deppis måste vi nog alla igenom, för det är trots allt ett starkt gift som ska ur kroppen och det känns.....på mer än ett sätt.
Alla ni som firar 6 månader, 75 dagar eller bara en otrolig rökfri dag - GRATTIS. Många kramar Laureen

Kommentarer

Hej Laureen, gick in för att

Hej Laureen, gick in för att läsa och kolla lite. Allt är väl med mig och jag har inte rökt iaf. Vikten är 5 kg upp men den jobbar jag på med morgonpromenader igen samt cykling. Höften läker bra. Jag golfar inte som du gör men trädgården tar kraft samt banrbarnen. Saknaden av cigaretten kommer ibland men mer blir det inte efter allt man har gått igenom. Nu är vi rökfria och luktar gott. Kramar till dig från Monica

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se