Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Lite över ett år...

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ja det var den 16:e maj som jag firade ett år som rökfri! Sköööönt... Men monstret har faktiskt visat sitt fula tryne några gånger under våren, speciellt när uteserveringarna öppnade. Tack och lov inte speciellt svårt att stå emot, delvis tack vare att jag inte dricker alkohol som i sin tur är tack vare bebbe i magen. Att sluta röka var en förutsättning när vi skulle försöka bli gravida. När jag sedan läste Allen Carr förstod jag att det verkligen är helt meningslöst att röka, bebbe eller inte! :)

I augusti kommer vår lilla älskling!

Stor kram till alla er som fyllt ett år här under våren, ni vet vilka ni är! Lycka till alla ni andra som ska eller har slutat.

Kommentarer

hej hej! men så himla roligt

hej hej! men så himla roligt att det gått så bra och jag får verkligen grattulera till din baby. Tänk vad skönt att slippa stinka apa nu när du ska gosa med babyn. Lycka till och var rädd om dig bamsekram från Liselott

Hej! Vet inte om du minns

Hej! Vet inte om du minns mig, men jag försökte sluta röka aug-08. Skrev rätt mycket här.
Grattis till barnet!! Jag har också fått barn. Det står att du skulle få i aug. Min son är född 6 sep-09 :) Så det kan inte skilja mycket :) Grattis till att ha varit rökfri 2 år! Jag gör ett nytt försök nu.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se