Panik.....

Igår rökte jag 2 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket stort .

Nu de så himla jobbigt, den här morgonen har varit fruktansvärd! Har brottats med mig själv hela morgonen, det känns aldrig som de går över! Mitt hus och mina gaderober har nig aldrig varit så välstädade som idag! Suget kommer över mig så ofta och de e så envisa idag. De hinner ju för sjutton inte gå över förens de kommer en ny attack. De känns så hopplöst allting, jag har till och med spanat in fimpburken på altanen, den ser inbjudande ut...men luktar värre som tur e. Som tur e e inte min sambo hemma, annars hade det varit kört! Jag vill vill vill inte låta "honom " vinna idag igen.. Nej nu vet jag inte vart jag ska ta vägen, panik!!!!!!!! Som sagt man känner sig psykotisk, talar med "djävulen" hela tiden....

Kommentarer

Andas.. tänk över ditt

Andas.. tänk över ditt beslut.
Fundera verkligen, fundera på fördelarna med att vara en icke-rökare..
ställ dom tillsamans med motivationen som du hade innan du slutade..
och du kommer att fixa detta..
Varför vill du sluta röka??
Skriv ner det..skriv det här och jag kan säkert hjälpa dig med några anledningar till..
Du fixar det!!
Kram Jane

Nu har den där jäkliga

Nu har den där jäkliga förmiddagen gått och du lever eller hur? Men jag vet att det sliter, den enda trösten är att det blir lindrigare nästa gång. För det tar några gånger innan det släpper, det är lika bra att förbereda sig. Det har inte jag alltid gjort, därför rökte jag också. Nu tror jag och hoppas att jag pallar med nästa sug. Hoppas för din skull också, att du fixar ditt!
Ett annat tips, förutom att skriva här, är att skriva på ett papper! Skriv en plus-sida och en minus-sida och räkna upp för- och nackdelar med att röka.. Det blir väldigt tydligt vilken sida som överväger! Spar listan, den är bra att plocka fram när det krisar!
Kram
Lena

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se