Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Bloggar mot röksuget

Igår rökte jag 8 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Ja, nu är julen snart slut och året också...har inte funderat så mycket på mitt utlovade rökstopp de senaste dagarna -men tiden går. Det känns bra att ha bestämt sig. Har rökt lite mindre nu och det har funkat. Funderat på att köpa nikotintuggummi om dom inte smakar för illa. Känner mig fortfarande inställd på ett rökfritt nytt år. Tack för pepp!! I stället för att gå ut och röka logga jag in här. Det funkade faktiskt!
Måste dra ska på bio och där röker man ju inte heller. Hej då!

Kommentarer

Heja Fia!

Det verkar som du är helt bestämd med dina fimparplaner! Jag röker också men har inte satt igång ännu med några förändringar. Är ju fantastiskt om logg-skrivandet hjälper dig på traven. Kanske jag också skulle fundera på en logg men efter nyår. Har slutat en gång i 1 månad men då fick jag återfall på en fest - undvik fester (alkohol) och andras rök är ett tips som jag skriver under på. Kämpa på så når du ditt mål snart.
"en som funderar"

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se